25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimecres, 14 de juny de 2017

  Dos títols nous de Lectura Fàcil

  La Direcció General de Política Lingüística i l'Associació Lectura Fàcil presenten dos títols nous per a la col·lecció «Llegir per parlar, llegir per aprendre»: Històries de llegenda de Catalunya (quan encara no ho era), d'Eugènia Salvador, i Viu la festa!, de la tècnica d'ensenyament del CPNL Mireia Estapé. 

  Com la resta de publicacions de Lectura Fàcil -llibres originals o adaptacions de llibres clàssics-,  aquestes obres estan elaborades amb l'objectiu de facilitar la lectura a persones amb dificultats per llegir.

  La presentació d'aquests dos llibres, a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i la codirectora de l'Associació Lectura Fàcil i autora d'un dels llibres, Eugènia Salvador, va tenir lloc dilluns 22 de maig, al Palau Marc, seu del Departament de Cultura. La presentació també va servir per explicar les dues noves activitats complementàries de la col·lecció: «Històries de llegenda» i «Amunt, amunt!».

  A banda dels parlaments de les entitats organitzadores, l'acte va comptar amb la intervenció de Mireia Estapé, autora de Viu la festa!, i es va cloure amb la lectura dramatitzada de l'actriu Lali Feliu i amb la música festiva del grup Les Filomenes.

  El Departament de Cultura i l'Associació Lectura Fàcil tenen signat des de l'any 2012 un conveni de col·laboració mitjançant el qual impulsen la col·lecció de llibres de Lectura Fàcil.

  La Direcció General de Política Lingüística edita, en el marc del programa «Llegiu i parleu», els materials «Llegir per parlar, llegir per aprendre», que tenen com a finalitat reforçar l'aprenentatge i l'ús de la llengua a través de la lectura.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter