25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimecres, 26 de mar de 2014

  Presentació del programa Paco Candel. Catalunya, un sol poble

  El dia 18 de març, la directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística va presentar el programa Paco Candel. Catalunya, un sol poble.

  L’acte va tenir lloc al Col·legi Oficial de Llicenciants en Filosofia i Lletres, i també hi van participar el president de la Fundació Paco Candel, Pere Baltà; el director general per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família, Xavier Bosch; la directora general d’Atenció a la Família i a la Comunitat Educativa del Departament d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i la degana del Col·legi de Doctors i Llicenciats, Josefina Cambra.

  El programa Paco Candel. Catalunya, un sol poble és l’evolució del programa Paco Candel a l’Aula, iniciat l’any 2008 des del Departament d’Ensenyament i la Secretaria General per a la Immigració, que estava centrat en l'àmbit escolar. Amb la incorporació del Departament de Cultura, des de la Direcció General de Política Lingüística i des del Consorci per a la Normalització Lingüística, el programa té per objectiu estendre la figura i l’obra d’aquest autor a tota la societat civil.

  La Direcció General de Política Lingüística hi contribueix amb la publicació de materials didàctics i de difusió que estan disponibles en línia.

  En el marc de la presentació, Genís Sinca, escriptor i biògraf de Paco Candel, va impartir la conferència "Candel avui".


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter