25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Dijous, 21 de juny de 2012

  Cloenda del màster d'Ensenyament de Català per a l'Acolliment

  El dia 21 de juny es va celebrar la cloenda de la 2a edició del màster d'Ensenyament de Català per a l'Acolliment Lingüístic, una iniciativa conjunta del Departament de Filologia Catalana i la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

  L'acte va comptar amb la presència de la directora dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, la senyora M. Àngels Torras.

  El màster d'Ensenyament de Català per a l'Acolliment Lingüístic té l'objectiu de formar les persones que s'hi matriculin en tots els aspectes que cal conèixer per dedicar-se professionalment a l'ensenyament de català a aprenents estrangers, i a la dinamització de la llengua, principalment en el marc de l'acolliment lingüístic de població adulta, però també en els diferents entorns de l'ensenyament reglat. Aquest màster és el primer del país que ofereix pràctiques del professorat del català en universitats estrangeres.

  Ja s'ha obert el període de preinscripció per a la 3a edició del màster: del 22 de juny al 20 de juliol i del 3 al 23 de setembre.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter