25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • CNL de Barcelona - Dijous, 2 de febrer de 2012

  El CPNL celebra l'Any Nou xinès

  El cap de setmana del 30 i 31 de gener, el CNL de Barcelona i el CNL L’Heura de Santa Coloma de Gramenet, van compartir un espai a l’estand de la Unió d'Associacions Xineses durant la celebració de l’Any Nou Xinès al Moll de la Fusta.

  Amb motiu de la celebració de l'Any del Drac, des del 27 fins al 30 de gener, el Moll de la Fusta es va transformar en un poble tradicional xinès, on es van celebrar diversos actes per mostrar la cultura i els costums xinesos. Espectacles, exhibicions, tallers i degustacions, van omplir aquesta celebració tan especial, ja que el Drac és un dels símbols més venerats pels xinesos.

  Al voltant de 500 persones van visitar l’estand, cedit per l’Ajuntament de Barcelona, des d'on les responsables de les classes d’iniciació al català per a persones xineses van informar sobre els cursos de català inicial que organitzen per a aquest col·lectiu. 

  El CNL de Barcelona també va fer difusió de l'activitat Babelàsia que organitza  la Casa Asia i en la qual col·labora. Es tracta d'un intercanvi lingüístic xinès-català/castellà i català/castellà-xinès que té lloc un cop al mes a les instal·lacions de la Casa Asia.

  L'any 2011 el CNL de Barcelona va organitzar 14 cursos de nivell inicial per a persones de parla xinesa als quals s'hi van inscriure 278 alumnes. El CNL L’Heura també és un centre pioner en la formació de català per a persones xineses dins del CPNL i desplega un pla d’acolliment lingüístic específic per a aquesta comunitat des de final de 2006.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter