25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Dijous, 14 de juliol de 2011

  Programa de llengua catalana. Nivell inicial

  La Direcció General de Política Lingüística ha penjat al portal de Llengua Catalana el  Programa de llengua catalana. Nivell inicial (versió de 2011).  Aquesta nova versió del programa s’ajusta a les propostes del Marc europeu comú de referència per a les llengües i aporta algunes diferències rellevants en relació l’anterior programa.

  El perfil de l’aprenent d’aquest nivell és un a persona adulta nouvinguda que no  parla cap llengua romànica o que no està  familiaritzada amb els procediments d’aprenentatge de la societat d’acollida.

  Voldria destacar que el programa determina els objectius a partir de les competències que ha d’adquirir l’aprenent, de les habilitats lingüístiques que ha d’assolir, els patrons lingüístics que ha de practicar i els àmbits i els temes més rellevants que ha de treballar a l’aula.

  El programa també explicita que està previst que es puguin assolir els objectius  en 45 hores.

  Tal com comenten a la presentació, es tracta d’un material innovador i per tant la DGPL demana interacció amb les persones que el posin en pràctica, demanen la col·laboració: suggeriments, dubtes, propostes de millora ... 

  Des del Consorci per a la Normalització Lingüística hem participat activament en l’elaboració d’aquest programa, les nostres pràctiques a l’aula, els nostres materials i la tipologia d’alumnes que tenim  han servit de punt de partida i part de les persones que hi han treballat directament són alhora tècnics del Consorci.

  .


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes